Taas on yksi välitavoite saavutettu! Nyt vaan joudutaan kovempaan sakkiin kisailemaan, joten saas nähdä riittääkö siellä rahkeet vieläJ Viisi starttia ehdittiin kakkosissa kisata, joista kolme nollaa ja kaksi hyllyä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään oltiin siis kisaamassa Liedossa TSAUn kisoissa, jossa tuomarina toimi Risto Ojanperä. Nousunolla saatiin heti ensimmäisessä kisassa. Rata oli osittain hyvin sujuva, mutta paikoin hieman vähemmän sujuva. Heti alussa Sumu meinasi karata puomille, joka oli siinä oikein tyrkyllä. Tämän lisäksi oli pari kohtaa joissa olin hieman myöhässä, kun piti taas varmistella turhia. Toiselle radalle päästiin ilman paineita nollakorakkona ja tämä rata menikin oikein hyvin. Yhdessä jyrkässä käännöksessä meni pitkäksi, mutta muuten rata oli aivan erinomainen! Ja oli se luokan nopein aikakin, mutta eipä sillä sinällään ollut merkitystäJ

 

Nyt täytyykin miettiä, mikä meidän seuraava välietappi on. Koittaakko nollia kolmosista vai pitääkkö hieman hiljaiseloa kisailusta ja keskittyä treenaamiseen... Pääsiäisenä ainakin vielä menen kokeilemaan omiin kisoihin, että miltä ne kolmosluokan radat tuntuvat Sumun kanssa.

 

1363353.jpg