Sunnuntaina tuli taas touhuttua. Heti aamusta oli Savikon Sepon kurssi ATT:n hallilla, jonka jälkeen suuntasimme TSAU:n järjestämään toko-kokeeseen. Tuleman piti sen, mitä arvelinkin eli ei tämä koe oikein putkeen mennyt. Treenin puute näkyi ja selvästi. Seuraavaan kokeeseen mennäänkin sitten, kun oikeasti osataan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tulokseksi tuli EVL3 pistein 213,5

 

Pisteet osasuorituksissa:

 

Istuminen ryhmässä 2 min  10

Paikalla makaaminen ryhmässä 4 min häirittynä  8

Vapaana seuraaminen 8,5

Seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä  7

Luoksetulo, seisominen ja maahanmeno  7

Lähettäminen merkille ja ruutuun  0

Ohjattu noutaminen  5

Metalliesineen noutaminen esteen yli hypäten  8,5

Tunnistusnouto  9,5

Kauko-ohjaus  6

 

Istuminen meni niin kuin kuuluikin, mutta jäi ainoaksi nappisuoritukseksi. Paikalla makuussa Sumu oli jossain vaiheessa noussut hetkeksi toisen kyynärpään varaan, josta pistepudotus. Vapaana seuraamisessa oli pientä epätarkkuutta mm. yksi haukku juoksuosuudessa, aivastelua ja siitä johtuvaa pientä seilaamista. En kyllä ymmärrä, miksi Sumu aivastelee niin paljon seuraamisissa... Idarissa Sumu ei mennyt istumaan ja luoksetulossa meni maahan vasta toisella käskyllä. Tuli vissiin vahvistettua ennen kehään menoa hieman liikaa tuota seisomista… Seuraavassa liikkeessa Sumu meni kivasti merkille, mutta ei sitten nähnyt ruutua, jossa oli hieman huomaamattomammat merkit kuin millä ollaan itse treenattu. Tuli myös huomattua tuo matka merkiltä ruudulle eli oon treenannu aikalailla liian lyhyellä matkalla… Ohjattussa noudossa Sumu meni ihan kivasti taas merkille (vaikkakin taas haukulla), meni oikealle kapulalle ja haisteli sitä, meni seuraavalle kapulalle ja tuli haukahdellen mua kohti, kunnes uudesta noutokäskystä haki oikean kapualan. Ehkä pitäis tehdä jotain tolle Sumun vieraskapulaällötyssyndroomalle. Metallinouto meni muuten, mutta taas tuli haukku ja eteentulo oli vino. Tunnari meni muuten oikein hienosti, mutta taas piti Sumun lähdössä kiljahtaa. Kauko-ohjauksessa jäi yksi istuminen välistä, mutta aika hyvin oli pysynyt paikallaan.

 

Että semmottis. Kyllä mä silti uskon, että meillä on mahkuja saada se ykkönen haukkujenkin kera, sit kun saadaan muuten nuo liikkeet kondikseen.