Tämän vuoden piirimestaruudet kisailtiin Uudessakaupungissa. Caron kanssa kisataukoa olikin jo kertynyt lähes vuosi, joten oli mukava päästä taas kisatunnelmiinJ  Joukkueradalla tehtiin OK nolla, mutta joukkueen sijoitus jäi neljänneksi kahden koirakon hieman epäonnistuessa. Jo tällä radalla Caro ei paljoa lupia kysellyt kontakteilla ja A-esteellä kontakti tuli otettua niukin naukin. Puomilla hidasteltiin jo matkan päässä alastulokontaktilta, mutta onneksi ne tassut sitten kontaktipinnalle koskivat ennen komiaa pommppua…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yksilökisan agilityradalla rataa tehtiin tarkasti ja vauhdikkaasti, mutta A:lla tuli valitettavasti sitten se kontaktivirhe. Hyppyradalle menin hieman sisuuntuneena sellaisella asenteella, että nyt tehdään täysillä, meni miten meni. Meni niinkin hyvin, että tehtiin toiseksi nopein nolla yhdestätoista ratavirheettömästä suorituksesta. Yhteistuloksissa jäätiin viidenneksi, ilman kontaktivirhettä oltaisiin oltu komiasti PiirM kakkosia, mutta turhahan sitä on jossitella.

 

Carossa tuntui olevan taas vauhtia niin paljon kuin noin pienen koiran jaloista voi vain lähteä. Vauhtia ja intoa on tuntunutkin olevan keväästä asti, muutaman kuukauden treenitauon jäljiltä. Treenikentällä hyviksi hiotut kontaktit eivät vain kisoissa näytä toimivan pitkästä kisatauostakaan huolimatta. Caro tietää, kun ollaan kisoissa, eikä siellä ole koskaan vaadittu täsmällisiä kontakteja, niin miksi sellaisia tehdä, kun palkkaakaan siellä ei heru. Carolla on jo sen verran ikää, että tätä toimintamallia tuskin pystyy enää koskaan korjaamaan, eikä ole mitään järkeä alkaa vaatia enää kuuden vuoden kisaamisen jälkeen treenikontakteja kisoissa. Pääasia pitää harrastus koiralle hauskana, kisataan se mikä kisataan ja koitetaan saada ainakin yksi tassu kontaktille myös kisoissa!    

929362.jpg

Linkki tuloksiin: http://www.uusikaupunki.fi/~raka/pmagi160907.htm