Tänään oltiin Sumun kanssa ekoissa virallisissa  agikisoissa TurussaJ Tuomareina toimivat Anne Savioja ja Markku Vuorinen. Hieman jännitti, miten mahtaa mennä, sillä ehdimme käydä kunnolla treenaamassa vain kerran juoksutauon päätyttyä. Kokonaisuudessaan meno oli varsin mallikasta ja vauhdikasta, yhden esteen epävarmuutta lukuun ottamatta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ekalta radalta tuli 5vp, kun Sumu meni keppien toiseen väliin, sij. 3.. Yhtään puhdasta nollaa ei tältä radalta mediluokassa tullut.

 

Toiselta radalta tuli hieno nolla ja sijoitus oli 2. Vain yhdessä kohdassa tuli pitkä kurvi, mutta muuten meno oli oikein mallikasta.

 

Kolmannella radalla tuli 5vp. taas kepeiltä, tosin vasta aivan keppien loppuosassa, kun Sumu ohitti toiseksi viimeisen keppivälin. Toisella lähetyksellä kepeille ei ollut taas mitään ongelmaa.

 

Kepit olivat jo kovin varmat ennen juoksutaukoa, mutta tauon aikana suoritusvarmuus oli nähtävästi kadonnut. Kepit ovatkin olleet Sumulle alun perin melko haastavat oivaltaa, joten tauon aikana tuli näköjään jonkin verran takapakkia, kun kepit eivät kokemattomalle koiralle ole sinne selkärankaan vielä iskostunut. Jospa ne kepitkin sitten toimisivat seuraavissa kisoissa, kunhan päästään taas treenailemaanJ

 

Sumu palkintojen keraJ

 

1018612.jpg