Eilen kisattiin ATT:n seuramestaruuskisat, joihin päätin osallistua loputtomasta sairaslomasta ja liikuntakiellosta huolimatta. Hieman epäilytti, miten kunto kestää juosta ratoja kahden koiran kanssa, kun pelkästään rappujen nouseminen kolmanteen kerrokseen pistää hengästymään. Jalka nousi radalla kuitenkin yllättävän hyvin ja radatkin onnistui ihan mukavasti treenitauosta huolimatta. Mestaruus ratkottiin hyppyradan ja agilityradan yhteistuloksella.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Caro teki sen taas eli voitti ATT:n minien seuramestaruuden VIIDETTÄ kertaa kahdella puhtaalla suorituksella! Ikä ja kokemus on valttia, sillä Caron kanssa ei ole enää varsinaisesti treenattu. Muutamia kertoja ollaan tämän vuoden puolella käyty pitämässä kentällä hauskaa. On muuten kuudes vuosi perättäin, kun ATT:n minien seuramestaruuden voittaa kääpiöpinseri. Toivottavasti putki jatkuu:) Caron hyppyrata.

 

Sumun kanssa hyppyradalla tipahti rima, kun hieman kinkkisessä kohdassa sain ohjattua Sumun vasta viime tipassa hypylle. Agilityradalla onnistuin taas varmistelemaan keppien sisäänmenon, minkä johdosta Sumu ajautui keppien väärälle puolelle ja siitä tuli siis kielto. Milloinkohan opin antamaan kisatilanteessa Sumun tehdä ne kepit aivan itse ilman omia säätöjäni, joita en koskaan treeneissä tee. Huoh!

 

1841484.jpg