Taas on yhdet agilityn Sm-kisat ohitse. Kolme nollaa tuli Sumun kanssa tehtyä, tosin huonolla draivilla. Sumussa ei taas vaihteeksi ollut virtaa, joten radat menivät vedätykseksi ja ajat huonoiksi. Yksilökisassa sijoitukseksi kahden radan yhteistuloksissa tuli 14./155. Taidettiin kuitenkin olla taas Att:n parhaiten menestynyt koirakko. Viikonloppu meni mukavasti hienoja suorituksia seuratessa ja hyvässä kisasäässä raikastavine sateineen : ) Sumun velipoika Pantse ohjaajanaan Taneli suoriutuivat loistavasti pronssille, paljon paljon onnea siitä heille!

Riiun jalka alkoi vaikuttaa jo hyvältä – turvotus laski ja ontuminen loppui, joten suunnitteilla alkoi olla kaikennäköistä touhuamista ja treeniä. Tulipahan sitä jo kolmen tunnin lenkkejä käveltyä ja jälkiä ajeltua agilityt odottamassa vuoroaan. Mutta koska kaikki ei ole aina niin hyvin kuin kauempana päältä päin näyttää, niin ei tässäkään. Maanantaina uskaltauduin päästää Riiun pitkästä aikaa irti ja pian aikaisemmin kipeän varpaan kynnestä alkoi vuotaa verta. Lekuriaika saatiin tälle päivälle ja tuomioksi tuli tulehtunut kynsi ja sen poisto… Nyt sitten 2-3 viikkoa namin piilotusta sisällä ja lyhyitä kävelyitä rauhassa, kunnes jalka alkaa parantua. Helppo homma yhdeksänkuisen hyperenergisen malinoisriiviön kanssa. Katsotaan mitä kestäkin on jäljellä parin viikon kuluttua…

Sairasvääns vielä lääkehuuruissa

 

Btw. Riiu pääsi kera ohjurinsa Nastolan pakallislehden kuvaan agilityn Sm-kisoista kertovassa jutussa (22.6.2011, seutuneloset.fi)

Riiu malinoispoikaystävänsä kanssa vielä niin iloisena toissapäivänä. Saa juoksentelut vielä odottaa piiiitkään..